Hier bent u in de winkel: Home » News » Perfecte vakantie
 • Perfecte vakantie


  29 August 2016

  De perfecte vakantie willen we natuurlijk allemaal wel beleven. Er zijn verschillende vakanties te noemen die absoluut perfect zijn. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan wat je zelf leuk vind. De populaire vakanties zijn voor jouw misschien helemaal niets terwijl een ander er helemaal weg van is. Elk jaar worden er weer lijstjes gemaakt met de populairste bestemmingen ter wereld. Nederlanders reizen steeds verder en verschillende bestemmingen staan hoog op het lijstje met populaire bestemmingen. Een aantal populaire vakanties hebben wij op een rijtje gezet.

  Populaire vakanties in Europa.

  In Europa is vooral Portugal een populaire vakantie bestemming. Dit is niet zo gek in Portugal hoor je niets over aanslagen die toch wel voor schrik gezorgd hebben. Steden als Porto en Lissabon staan hoog op het verlanglijstje. Er zijn ook genoeg mensen die een paar weken Algarve zien als de perfecte zomervakantie. Buurland Spanje is ook enorm in populariteit toegenomen. Vakantiebestemmingen als Turkije en Egypte nemen flink in populariteit af na de recente aanslagen en onrust in beide landen. Spanje is dichtbij en er zijn verschillende resorts te vinden tegen een scherpe prijs.

  Populaire vakanties buiten Europa.

  Nederlanders kiezen steeds vaker voor een perfecte vakantie buiten Europa. Vliegtickets worden steeds voordeliger en dit is de reden dat we verder vliegen. Daar komt nog eens bij dat het buiten Europa soms veiliger lijkt dan binnen Europa. Thailand en Indonesiƫ staan hoog aangeschreven als de perfecte vakantie. Naast de prachtige cultuur, zon, zee, strand zijn het voordelige landen om in op vakantie te gaan. Bali staat bij de meeste Nederlanders hoog op het lijstje populaire vakanties. Wie weet behoort deze bestemming wel bij jouw perfecte vakantiebestemming.

Plaats een Recensie/Opmerking