Hier bent u in de winkel: Home » News » Last minute groepsreizen
 • Last minute groepsreizen


  23 May 2016

  Vooruitplannen is niet altijd even makkelijk en vaak zelfs niet eens mogelijk voor veel mensen. Voor wie zoekt naar lastminute groepsreizen zijn er gelukkig tegenwoordig wel mogelijkheden, zelfs tot 1 dag voor de vertrekdatum van de reis.

   

  Als reisaanbieder van jongeren groepsreizen begrijpen we dat je soms nog lang moet wachten voor je zeker weet of je op zomervakantie kunt gaan. Tentamens, examens, maar ook reisplannen van je vrienden hebben invloed op je beslissing om nog een groepsreis te boeken. Door een superflexibele organisatie te bouwen is het bij Simi mogelijk om nog tot 1 dag voor vertrek een reis te boeken, uiteraard mits beschikbaar. Hieronder beschrijven we een paar van de populairste lastminute reisbestemmingen voor jongeren.

  Groepsreis jongeren Kroatie

  Deze reis is erg populair onder studenten en wordt zowel door individuen als door groepjes geboekt. Groepjes kunnen ervoor kiezen samen met de hele groep te reizen of zelf een appartementje te huren via Simi en alleen de inbegrepen activiteiten samen met de groep te doen.

   

  Deze 11-daagse groepsvakantie speelt zich af in het zuiden van Kroatie in de regio Dalmatie. Een regio die bekend staat om het stabiele zomerweer, de vele mooie gebouwen en natuurlijk de goede uitgaansmogelijkheden. Houd je wel van uitgaan, maar hoef je niet zo nodig elke dag op pad en wil je vooral niet alleen maar andere Nederlanders tegenkomen? Dan is Split een zonvakantie-bestemming die zeker de moeite waard is.

   

  Wat Split daarnaast uniek maakt als groepsreis-bestemming is de ligging ten opzichte van de bergen. Binnen een half uur ben je midden in de bergen, terwijl de camping direct aan het strand ligt waar we verblijven. Dit geeft ons de gelegenheid top outdooractiviteiten zoals raften en rotsklimmen tijdens de reis te ondernemen (inbegrepen).

   

  Kortom: voor wie een groepsreis, zonvakantie en actieve vakantie ineen zoekt is Kroatie een aanrader!

  Of: Outdoor en actie in Frankrijk

  Ben je nogal actief ingesteld? Dan zijn de actieve jongeren groeps vakanties Frankrijk wellicht beter geschikt voor jou.

   

  Met keus uit maar liefst drie reisprogramma's kun je hier ongetwijfeld een actieve vakantie vinden die je zoekt. Voor mensen die nog geen echte ervaring hebben met outdoorsporten zoals raften, canyoning, rotsklimmen etc. hebben we de Frankrijk Actief reis. Ideaal voor wie wel adrenaline wil tijdens de vakantie, maar voor wie ontspanning ook een belangrijk doel is.

  Voor de jongeren die echt op zoek zijn naar actie is er zowel de speciale canyoningvakantie als een speciale actief PLUS variant van het reguliere programma. Hier zijn alle activiteiten net iets intensiever, spannender en uitdagender en is daarmee ideaal voor jongeren die op zoek zijn naar een groepsreis die meer om de activiteiten draait.

   

  Tijdens deze groepsreizen Frankrijk verblijven we op een gezellige camping op loopafstand van het stadje Guillestre, waar vrijwel jaarlijks de tour de France langs komt.

Plaats een Recensie/Opmerking