Hier bent u in de winkel: Home » News » Parkeren bij Eindhoven vliegveld
 • Parkeren bij Eindhoven vliegveld


  25 March 2014
  Als je het hele jaar hard werkt ben je zeker op zijn tijd toe aan vakantie zodat je lekker kunt genieten en ontspannen. De meest voor de hand liggende manieren om te reizen is per auto of per vliegtuig. Er wordt vaak voor de tweede optie gekozen als het land van bestemming vele kilometers van je verwijderd. Je hebt in Nederland twee bekende luchthavens. Dat zijn namelijk Schiphol Amsterdam en de luchthaven in Eindhoven. Schiphol is wel het grootste van de twee waar vele verschillende luchtvaartmaatschappijen gebruik van maken.

  Als je voor een vakantie per vliegtuig hebt gekozen dan moet je nog wel bij het luchthaven aankomen en dit gebeurt meestal per taxi, trein of auto. Er rijden zogeheten Schiphol taxi�s die speciaal zijn ingezet om van je huis naar de luchthaven te brengen. Reizigers die niet zoveel bagage mee hoeven kiezen vaak voor de trein omdat het vaak eenvoudig is.

  Dan blijft er natuurlijk nog een groep mensen over die met hun eigen auto willen gaan en hun auto bij de luchthaven parkeren op de daarvoor bestemde long parking parkeerplaatsen. Dit zijn parkeerplaatsen waarbij je een vast bedrag per dag betaald om je auto te laten staan. Het voordeel van dit soort parkeerplaatsen is dat zodra je geland bent meteen mobiel bent met je eigen auto en lekker onafhankelijk je gang kunt gaan. Bij Eindhoven Airport is er de mogelijkheid om te parkeren vanaf 4 euro per dag en het reserveren van een plek kun je simpelweg via hun website doen.

  Ga je niet met het vliegtuig maar met de auto op vakantie? Sluit dan altijd een Touring Wegenhulp verzekering af. Ga naar Reisbijstandsverzekering.com voor meer informatie.

Plaats een Recensie/Opmerking