Hier bent u in de winkel: Home » News
 • 4 redenen om direct een vakantie te boeken!


  24 May 2017

  Iedereen weet natuurlijk dat last minute vakanties scherp geprijsd zijn, echter zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een last minute vakantie. Wij geven in dit artikel 4 redenen om direct je spullen te pakken en te profiteren van goedkope last minute prijzen.

   

  Reden 1. Nog voldoende vakantiedagen. Waarschijnlijk maak je regelmatig de balans op hoeveel vakantiedagen je nog over hebt dit jaar. Als je toch nog voldoende vakantiedagen over hebt, waarom zou je dan geen last minute boeken? Wij kunnen geen reden bedenken, jij?

   

  Reden 2. Uitkijken naar een leuk moment. Staat je agenda niet vol met leuke en toffe dingen en wil je graag uitkijken naar een leuk moment? Vakantie! Dat is leuk! Plan een vakantie en je hebt weer iets om naar uit te kijken tijdens lange werkdagen.

   

  Reden 3. Even lekker bijkleuren. Het krijgen van een gezond (bruin) kleurtje is ook een uitstekende reden om een last minute naar de zon te boeken. De zomer in ons kikkerlandje stelt echter helaas niet zoveel voor..

   

  Reden 4. Geniet van een échte zomer. Geniet van meerdere zomerse dagen achter elkaar. Zoals hierboven gezegd: Onze zomer in Nederland stelt niet zoveel voor. Dus kies voor een echte zomerse reis met meerdere dagen zon achter elkaar.

   

  Extra vakantie reden: Er is geen reden om niet een last minute vakantie te boeken. Inderdaad er zijn simpelweg geen redenen om niet een last minute te boeken. Dus waar wacht je nog op en ga op zoek naar een goedkope en aantrekkelijke last minute vakantie. Er zijn genoeg aanbiedingen te vinden op het internet.

  Zin gekregen om direct een last minute te boeken? Bekijk De laatste minuut voor de beste last minute aanbiedingen. Boek direct een leuke vakantie en.. vergeet je koffer niet! ;)
   

 • Visum China


  22 May 2017

  China is een gigantisch land, maar ook een fascinerend mooi land. We vergeten vaak massaal hoe mooi de natuur is. Naast de schitterende natuur heeft het land ook verschillende metropolen waar de economie op volle toeren draait. Het is een bijzonder land die je zeker weten eens op je to-do lijst moet zetten. Met een rondreis China kan je langs de meest bijzondere punten in het land gaan. Reis langs een sprookje die je wel herkend uit alle boeken, maar nu met eigen ogen gaat zien. Van de Chinese muur tot het Terracotta leger en metropolen als Beijing en Shanghai. China is absoluut een land die indruk gaat maken.

  Regel je Visum China op tijd!

  Als je een rondreis China maakt ben je zelf verantwoordelijk voor een visum China. Helaas is dit één van de duurste visums ter wereld. Je hebt er alleen wel één nodig om het land in te komen. Online kan je met hulp binnen een paar minuten je eigen visum regelen. Voor een visum heb je een paspoort nodig met minimaal drie lege pagina’s. Het mag geen noodpaspoort zijn. De paspoort moet minimaal 6 maanden geldig zijn en bij een lang visum zelfs 10 maanden. De ambassade heeft ook een recente pasfoto nodig. Je moet daarnaast aangeven met wie je vliegt en waar je verblijft inclusief een persoonlijk reisplan. Je moet ook een compleet forumlier invullen waarop verschillende vragen gesteld worden. Pas als alles goed is ingevuld krijg je een visum toegewezen. Hou er rekening mee dat dit een paar werkdagen kan duren. Doe dit dus op tijd voordat je een rondreis China boekt!

 • Hoe krijg je jouw vertraagde vlucht vergoed?


  17 May 2017

  Vertraagde vluchten komen steeds vaker voor op Europese vliegvelden. Veel klanten kunnen deze vertragingen vergoed krijgen, maar doen dit vaak niet. Niet alleen omdat velen niet weten waar ze moeten beginnen om dit proces in gang te zetten of er gewoonweg geen weet van hebben, maar voornamelijk omdat ze het idee hebben dat het een moeilijke en lange procedure is. Maar met vluchtvergoed.nl leer je al snel welke stappen jij moet nemen om binnen de Europese regelgeving gemakkelijk jouw vertraagde vlucht weer vergoed krijgen. Zo heb je waar voor jouw geld als jouw vlucht vertraagd of geannuleerd is.

   

  Goede en snelle hulp

  Vluchtvergoed.nl is de goede en snelle hulp die jij graag naast jouw zijde wil hebben bij het invullen van een claim voor een vertraagde vlucht. Luchtvaartmaatschappijen proberen er namelijk alles eraan te doen om het proces van jouw geld vergoed te krijgen erg moeilijk te laten lijken. Door het allemaal erg technisch te lijken met veel regels, worden klanten al snel ontmoedigd om het ook maar te proberen. Vluchtvergoed.nl beschikt echter over vakkundige juridische specialisten die je bijstaan in het terugkrijgen van jouw geld.

   

  De juiste claim voor de juiste omstandigheid

  Met vluchtvergoed.nl zie je al snel dat het helemaal niet moeilijk om een vertraagde of geannuleerde vlucht vergoed te krijgen. Volgens de Europese verordening heb jij namelijk recht op tot 600 euro in het geval van een vertraagde of geannuleerde vlucht. De site helpt je  niet alleen bij het zoeken naar waar jij recht op hebt, maar begeleidt je ook met het invullen van de juiste claim die aansluit op jouw omstandigheid. Het bedrijf is er daarbij op ingesteld om ervoor te zorgen dat jouw claim de grootste kans van slagen heeft. Vluchtvergoed.nl hanteert namelijk een ‘no cure, no pay’ beleid, waarbij alleen aan het honorarium voldaan wordt als het bedrag ook naar je is uitgekeerd.

   

  Wacht daarom niet langer en schakel vluchtvergoed.nl in om op een snelle en gemakkelijke manier het geld voor jouw vertraagde vlucht terug te krijgen. Met de juiste vakkennis en ervaring helpt het bedrijf je om in een korte tijd een goede claim in elkaar te zetten die vrijwel altijd gehonoreerd wordt.

 • Op vakantie naar de zon


  04 April 2017

  Rond de evenaar zijn er veel landen waar veel insecten en muggen zijn. Het is natuurlijk niet erg fijn wanneer je hier last van hebt als je probeert te slapen. Een klamboe kan hier uitstekend bij helpen doordat je hiermee jezelf kan beschermen tegen de muggen en eventuele andere insecten die je op jouw vakantie proberen lastig te vallen. Een klamboe werkt als het ware als een soort muskietennet. Door dat muskietennet kunnen geen muggen en andere insecten doordat in een soort piramide vorm rond je bed hangt wanneer je het aan het plafond boven je bed bevestigt. De meeste klamboes hebben een opening in de zijkant waardoor je naar buiten kan maar hierdoor kan het nog wel eens gebeuren dat wanneer jij naar buiten gaat, dat er een mug binnenkomt. Daarom heb je ook andere klamboes die geen opening hebben. Je moet dan wel de klamboe optillen en onderdoor kruipen wanneer je uit bed wilt, maar er is wel veel minder kans op insecten rond je bed. Je hebt veel verschillende soorten klamboes, zo bestaan er ook geïmpregneerde klamboe. Deze zijn bewerkt met een speciale insecten werende en insecten dodende stof. Insecten zullen dus niet in de buurt komen van de klamboe. Desondanks is de stof totaal onschadelijk voor mensen, maar de insecten blijven zeker weg van deze klamboe. Muggen in de tropen kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van verschillende mensen. Zo kan het gevaarlijk zijn wanneer je door een malariamug geprikt wordt en kan dit negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Een goede nachtrust is ook erg belangrijk en daarom kan een klamboe daar een goede uitkomst voor zijn. Ook is het handig wanneer er een ventilator op de slaapkamer staat. Zo bevinden muggen zich vooral daar waar geen wind staat omdat zij niet in een windstroom willen zitten. Wanneer een ventilator in de kamer draait, zullen de muggen daar dus niet komen.